Vaaleanpunainen Joulu

 Voiko Joulu olla vaaleanpunainen?

Minulla on hyviä uutisia kaikkien pinkkiprinsessoiden vanhemmille: Kyllä voi! Jouluhan oikeasti voi olla minkä värinen vain, pääasia on, että kotia laitetaan vähän juhlakuntoon. Eihän värillä oikeasti ole väliä! (Kunhan se on pinkkiä.) 

Meidän pinkit Joulut alkoivat jo kolme vuotta sitten, kun Silvi oli 2,5 vuotias, ja prinsessat, kimallus ja vaaleanpunainen alkoivat ensimmäisen kerran olla tytölle tärkeitä. Silvi tulee olemaan minun ainoa lapsi, joten olen päättänyt sukeltaa täysillä kaikkiin Silvin elämän vaiheisiin, ja nauttia niistä. Joten jos pinkki Joulu halutaan, tämä mamma sen järjestää! 

(Sivuhuomiona muuten, toissa vuonna Silvi näki Muumeista, että Muumien joulukuusen latvassa koristeena oli silkkiruusu. Arvatkaas mitä meillä oli kuusen latvassa sinä vuonna?)

Tässä muutama tunnelmakuva meidän tämän vuoden pinkistä Joulusta:

 Nämä hiivatin hyasintit venyivät vaan pituutta koko Joulun, haluamatta avautua. Mutta onneksi Uudelle Vuodelle saatiin jo tuoksuakin.

Pienen, pinkin kuusen mallisen kynttilän sain lahjaksi paikalliselta kynttilän tekijältä. Hän tekee näitä, ja muita upeita kynttilöitä käsityönä kotonaan, harrastuksena. Kiitos, Tiina Manninen!
 
Olen jo täysin kyllästynyt meidän yli 10 vuotta vanhaan, rumaan sohvaan, mutta ennen kuin talo on myyty, ei kannata ostaa uuttakaan. Joten tarpeeksi kun latoo tyynyjä sohvalle, sehän näyttää jo ihan uudelle sohvalle! (sirristä silmiä, tai laita toinen kiinni, niin näet saman kuin minä)
 
 



Lopuksi vielä kuvia siskon tytön tuomista ihanista Joulukukista. Kukoistavat muuten vieläkin!

 
Hyvää Vuotta 2024 kaikille!
 

Röttelö on ollut nyt puolitoista kuukautta pois julkisesta myynnistä, mutta pian myynti-ilmoitus julkaistaan uudelleen. Tauon aikana yksi lämmin ja tärkeä osa talosta on saatu valmiiksi, ja esitellään potentiaalisille ostajille uusissa kuvissa. Tauon aikana keskityin myös toiseen sivuprojektiin, jossa pääsin hyödyntämään esteettistä silmääni ja käytännöllisyydentajua. Esittelen sivuprojektin seuraavassa tekstissä. -Kyllä, vuoden pituisesta horroksesta on herätty, ja Designing Röttelö on hereillä taas! 

(Paljastan vielä salaisuuden: Kun Silvi on tarpeeksi iso luopumaan pinkistä Joulusta, aion taklata minulle esitetyn haasteen. Joku minulle nimittäin väitti, että "Joulu ei voi olla oranssi." ...Ai ei vai? Tähän alan vähitellen kerätä ammuksia, ja näytän teille sitten kun kaunis, tunnelmallinen, oranssi Joulu on valmis.)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sivuprojektina: Kuntofix

Eteinen Esille!